vineri, 23 octombrie 2009

S-a relansat site-ul basescu.ro

Site-ul lui Traian Basescu a suferit recent o a doua modificare, dupa inscrierea candidaturii sale pentru un nou mandat. Dupa cum scriam si in articolul din Observator cultural speram la mai mult de la noul site. Vorbe, multe vorbe, o poza hidoasa in header - ochiul drept pare de sticla si este monstruos!! Interactivitatea cu potentialul alegator ramane doar pe forum care e de fapt un Guestbook, dupa cum am mai scris.



Sunt schitate cateva linii directoare despre cum vede Traian Basescu Romania in urmatorii 15 ani, fara a preciza uneltele pe care le-ar intrebuinta pentru a accede acolo. In fine, un spatiu larg este alocat referendumului pe care l-a initiat si acesta pare sa tina loc de program ori de fapte marete din cei 5 ani de carmire care sa motiveze alegatorul sa ii acorde un al doilea mandat.

Probabil ca Traian Basescu va cuvanta pana la alegerile din 22 noiembrie doar despre hulpavul Parlament, pe ideea ca alegatorul convins sa dea cu stampila pentru imputinarea "capuselor" din Casa Poporului o va pune si pe numele sau, ca doar el a initiat consultarea populara.

Trist de tot, domnu' inca presedinte...

joi, 22 octombrie 2009

Site-urile candidatilor la presedintie + nume inedite

Am scris un material pentru revista Observator cultural despre site-urilor candidatilor la presedintie, adunand langa numele consacrate si alte cateva aflate la stadiul de intentie pentru ca nu se stie daca vor strange semnaturile necesare pentru inscriere. Daca vreti sa aflati cine este Bataiosu Marian si ce treaba are el cu scaunul de la Cotroceni, cititi articolul din Observator cultural: Prezidenţiabilii români în pagini web.