joi, 22 ianuarie 2009

SCANDALOS 2!! Langa Icoanei si Scoala centrala, un zgaraie nori de 14 etaje

Buun. E o zi foarte misto azi din cate observ. Mai nou, aflu ca pe terenul defrisat din Parcul Universitarilor, langa intersectia dintre Arthur Verona si Icoanei, se va inalta un zgaraie nori dee 14 etaje.

Sursa informatiei e chiar Ministerul Culturii care anunta:

"Clădirile de patrimoniu trebuie protejate
Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional va sesiza Inspectoratul Naţional de Construcţii cu privire la un aviz pentru construirea unei clădiri cu înalţimea P + 14 în zona Icoanei, chiar lângă clădirea Şcolii Centrale, zonă protejată a patrimoniului naţional.

Decizia a fost luată astăzi de Comisia Naţională a Monumentelor Istorice, întrunită la sediul Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, în prezenţa ministrului Theodor Paleologu. „Protejarea patrimoniului naţional este una dintre priorităţile ministerului pe care-l conduc. În prezent analizăm posibilitatea îmbunătăţirii legislaţiei din domeniu pentru protejarea şi valorificarea patrimoniului naţional”, a spus ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional. El a precizat că va lua măsuri ca avizele de construcţie să urmărească strict recomandările comisiei ministeriale şi ale planurilor urbane zonale în zonele protejate."

Facem pariu ca se inalta si colosul asta? Ce conteaza ca in jur sunt doar cladiri cu maxim doua etaje si ca s-a defrisat o suprafata considerabila din Parcul Universitarilor. Mai imbecililor, e criza, pentru cine mama naibii mai faceti colosi d-astia??

SCANDALOS!! In Vama Veche se toarna asfalt si se pun borduri, langa plaja


BETONASFALTVACHEVECHE: ati citit bine. Adio Vama Veche, de tot si de-a binelea. Se amenajeaza trotuare cu borduri si beton chiar la buza plajei.

Mai multe poze pe feeder.ro, autor: Oltin Dogaru, loc de unde am luat si eu o poza ca sa vedeti ca e serioasa treaba!!! Adio Vama Veche! Link articol si foto, aici.

UPDATE: Se pare ca explicatia este ca se face o pista de biciclisti intre 2 mai si litoralul bulgaresc! Pai asa o faceti? Sunteti idioti?