joi, 15 ianuarie 2009

Studiu in curs: Chestionar adresat celor care aveau varsta de 11-14 ani in 1989

Ana Maria Paraschiv m-a rugat sa o ajut cu un chestionar, insa nu e nevoie doar de informatiile pe care eu le pot oferi, ci si de sprijinul tau. Studiul este despre Revolutia din decembrie 1989 si impactul ei asupra noastra.

""Chestionarul de fata este adresat celor care au trecut prin experienta Revolutiei din Romania, decembrie 1989, la varsta adolescentei (11-14 ani). Proiectul doreste sa atraga atentia asupra acestei generatii, generatia prezentului. Mai precis, este vorba despre cei care au acum varste cuprinse intre 30 si 38 de ani. Generatia mea nu va cunoaste, nu stie ca are foarte multe de invatat de la voi si spun asta pentru ca in timpul adolescentei voastre au existat surse de tulburare suplimentare, a existat un context social deosebit, care nu trebuie ignorat. Eu cred ca niciunul dintre colegii mei nu poate intelege exact ce se poate face ca Romania sa-si recupereze demnitatea daca nu va cunoaste foarte bine pe voi, care aveti, cred eu, foarte multe de spus si facut in tara asta. Rezultatele acestei cercetari vor fi evaluate cu ajutorul unui profesor universitar doctor la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti, iar evaluarea va fi inclusa in lucrarea de licenta pentru care fac aceasta cercetare si pe care doresc sa o public, tocmai pentru ca experienta voastra sa devina cunoscuta cat mai multor oameni.
Rog pe cei interesati sa completeze chestionarul pana la data de 30 septembrie 2008 si sa trimita raspunsurile pe adresa anam.paraschiv@gmail.com. Multumesc!"

Haideti sa ii trimitem Anei cat mai multe raspunsuri care sa duca la un studiu interesant. Chestionarul poate fi gasit aici.