luni, 9 noiembrie 2009

Stafia lui Hayssam, transfer de la Basescu la PSD

Intrasem azi pe site-ul Ziua, dupa ce am aflat ca ziarul va aparea lunea exclusiv online, iar in rest pe print. Eram curios sa vad cum s-au pregatit de miscarea asta si daca au refacut jena de site. Ma gandeam ca, din moment ce site-ul capata o si mai mare importanta, au priorizat ziua.ro ca domeniu, dar nu, tot ziua.net este baza si cel amintit face redirect.

Site-ul lor nu are nimic schimbat, deci nu am ce comenta pe linia asta. Altceva mi-a atras atentia, de unde si titlul postului meu. Un banner servit de Google AdWords care trimite la site-ul http://omarhayssam.tumblr.com, replica la atacurile cu arma Hayssam contra lui Basescu.

Textele si un document scanat arata legaturile dintre sirian si PSD, mai precis cu Ion Iliescu si, prin ricoseu, este lovit Mircea Geoana. Povestea e cunoscuta, dar site-ul acesta plasat pe un subdomeniu gratuit - si mai greu de verificat, o readuce la lumina pentru ca in ultima vreme, Omar Hayssam a fost legat strans de piciorul profesorului (?) Traian Basescu.

Intre timp, a iesit la rampa si seful SRI, Ovidiu Maior, care declara ca dosarul fugii din Romania a lui Hayssam a fost trimis la Curtea de Apel Oradea. In dosar ar fi toate detaliile evaporarii lui Hayssam, arestat in acest moment in Siria (!) si in proces de extradare in Romania pentru ispasirea pedepsei - potrivit lui Maior. Mda, declaratia miroase a serviciu electoral pentru Traian Basescu...



Niciun comentariu: