marți, 10 noiembrie 2009

Mizerii web de campanie: Basescu, betivul!

Un nou site, o noua realizare "de exceptie": www.testalcool.ro, promovat prin Google AdWords - l-am zarit la mine pe blog, vezi captura. Raspundem la 12 intrebari, ilustrate cu fisiere video, miza fiind sa ne dam cu parerea cu privire la gradele (de alcool) pe care le are la bord marinarul Basescu.


La final, avem scorul contabilizat, in functie de generozitatea cu care am acordate grade fiecarei intrebari, dam datele de contact si putem castiga sticle de Chivas.
Domeniul a fost inregistrat la sfarsitul lunii trecute si, fireste, are un proprietar secret.

Mizeriile astea ma ambitioneaza sa actionez in sens opus dorintei autorilor lor, incet - incet. La referendumul de demitere a lui Base' m-am dus sa votez pentru continuarea mandatului numai de al naibii, ca prea il transformasera in cal de bataie. Acum, iar e un pic suspecta ura asta coalizata...

Si daca tot e contextul creat: traianbasescu.net a fost luat de "prietenii" lui si serveste de varianta pentru cealalta mizerie, traianbasescu.org: ambele au layout-ul furat de pe site-ul original de campanie, basescu.ro, dar mesajele sunt diferite - pe fiecare.

Un comentariu:

Unknown spunea...

baiete intre timp nu mai e ce a fost in 2007.
Marturisesc ca si eu eram pro Basescu pana-n panzele albe.
Intre timp iata ca m-am desteptat si pot sa spun ca am o ura nestavilita in mine , tocmai cauzata de faptul ca am putut tine atat de mult la el.
Uite ca acum vad adevarata sa fata. Acest om nesocoteste tot ce e normal in tara asta numai pentru satisfacerea nevoilor lui personale si ale familiei.
Tot ce face, face "de-al dracului". A fost un om foarte complexat in scoala, din chior nu-l scoteau copii si nu mai spun cate bancuri se faceau pe seama numelui sau de gaozar.
Si acum se razbuna pentru toate frustarile lui.
Peste ani o sa ne aducem aminte de el ca de ceva diavolesc , o sa ne scuipam in san.
Este un om perfid, ascuns, invarte pumnalul in rana dupa ce te injunghie pe la spate. Minte cu nerusinare pe fata si de asta am inceput sa fiu mai atent si cu chestia aia cu teroristii, dandu-mi seama ca e posibil ca el sa fie autorul, pentru a se ridica in ochii strainatatii, caci in 2005 era un neica nimeni.
Face si desface guverne pentru bunul sau plac si al clientelei politice, nesocoteste constitutia Romaniei , seamana ura si zazanie intre partide.
Este diavolul pe pamant , infierat din nastere cu 666.
Nu se poate lauda cu nimic concret ce a facut pentru tara , nu poate spune ca si-a onorat vreo promisiune electorala din 2004.
In afara de realizarea fetelor, de parangheliile la care se duce, nu e in stare decat sa grohaie oribil.
A cerut un Referendum pe care putea sa-l ceara oricand, dar a pastrat aceasta pentru acum, desi conventia de la Venetia interzice organizari de referendumuri cu ocazia alegerilor prezidentiale.
Si pentru ce , ca din 2013 trebuie sa trecem, cum ne cere Europa, la Parlament cu doua camere
In plus e si tampit, vrea sa prosteasca alegatorul cu intrebarea pusa pe buletinul de referendum. Dar in acest fel Referendumul e facut degeaba, nu are aplicabilitate, va trebui un altul de modificare a constitutiei.
Dar nu. El ne cere sa spunem DA la referendum. Pai de ce mai e referenedum ? Care consultare populara fiind, lasa omul sa spuna ce crede el , nu-l forta, ca a mai facut-o unul si a murit impuscat.
Traieste intr-o lume paralela, are tupeu cu carul, ba chiar sustine ca nu bea....
CULMEA ! Era groghi cand s-a ridicat la un dineu sa-mi pupe mana , mie care de la 17 ani port o mustata stufoasa !!
Cu nesimtirea ce-l caracterizeaza s-a suit beat la volanul masinii, alta data a aruncat cu sticla de sampanie in multime si cate si mai cate gesturi indoielnice de un om al bunului simt cum se dorea sa fie! Tocmai el nesimtitul number 1 al tarii! El cocalarul de frunte al natiei caci daca ei din Wikipedia denumirea noului termen "cocalar", vezi cat de bine i se potriveste.
Dar sa o inchei aici, am rabdare inca 26 zile si ma voi duce la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova ca sa-l vad.
Sa auzim de bine si sa speram ca vom creste in ochii Europei.