luni, 20 octombrie 2008

Bucharest metroART opreste in statia Piata Victoriei


Echipa I love Bucharest ne invita marti, 21 octombrie, la ora 19.00 la galeria sub_Carturesti la vernisajul expozitiei de concepte artistice care intra in concursul pentru decorarea statiei de metrou Piata Victoriei 1, parte a proiectului Bucharest metroART. Arta te priveste!

13 artisti romani si 2 artisti britanici ne propun 23 de posibile interventii artistice, concepute pornind de la lucrarile realizate de peste 100 de copii in cadrul atelierelor de creatie si inspirate de muzeele din Piata Victoriei - Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Muzeul National de Geologie.

Pentru ca Arta te priveste!, hai la sub_Carturesti in perioada 21 octombrie – 7 noiembrie si VOTEAZA, alaturi de ceilalti membri ai juriului, lucrarile cu care sa reestetizam statia Piata Victoriei 1!

Jurnalul are site nou

Dupa versiunea beta care semana izbitor cu site-ul Gardianului englezesc, Jurnalul are de azi o fatza noua. Pe HP sunt cateva stiri ilustrate cu poze foarte mari, pe dreapta avem link-uri catre editoriale si promouri diverse: Editia de colectie, Jurnalul shop etc. Noul site lasa impresia de saracie si pierde zona de stiri proaspete. Dispare deci redactia on-line? Ar fi un pas inapoi fatza de trendul general urmat de ziare.

Captura HP-ului, cu tot cu un bug: