miercuri, 10 septembrie 2008

Thassos, here i come

Joi la prima ora plec in insule la vanatoare de vara si soare. Pai nu am zis intr-un post anterior ca sunt un tip caloric si solar?
Uite ca plec la soare, in Thassos, pret de 8 zile. Vin acasa w-endul viitor. Promit sa nu intru pe net pana atunci si nici sa nu ma sunati. Vreau sa fiu rupt de lume si sa ma odihnesc la greu. Zen, ding-ding!!

PS: Mint cu nerusinare ca nu mai intru pe net. Am laptopul cu mine si o sa incerc sa mai incarc poze sa va oftic.

marți, 9 septembrie 2008

Un nou site de stiri: www.stirileprotv.ro

Luni, 15 septembrie, se lanseaza un nou site de stiri, www.stirileprotv.ro. Teaserul care rula inaintea videostirilor de pe site-ul PRO TV care anunta un mega-eveniment a capatat un plus de informatie: pe 15 septembrie se lanseaza site-ul sus amintit, sub sloganul "Lumea e a ta".

Miscarea Media Pro este interesanta. Cred ca multa lume astepta un post tv de stiri de la Sarbu, pe o piata unde 2 actori, Realitatea si Antena 3, alaturi de un figurant, N 24, si un bufon, OTV, taie si spanzura. Si, de ce nu, era asteptat un post de stiri impartial sau care sa simuleze independenta. Antena 3 miauna cum vrea stapanul, iar Realitatea dupa cum bate Vantu in vela Biruintei.

Investitia intr-un site de stiri este relativ scazuta, PRO-ul si statiile locale, alaturi de Medifax si publicatiile din trust, au un content urias care poate fi canalizat intr-un mega site de stiri, dupa cum si vorbeam mai an cu Orlando.



Iar brandul stirilor Pro Tv este o umbrela excelenta pentru a crea un furnizor de informatii puternic. Cred ca noul site va afecta serios traficul Pro Tv care va ramane doar cu info emisiuni si vedete, Mediafax.ro va pierde si el serios si, de ce nu, Gandul.info care este bine pozitionat ca trafic prin link-urile plasate in site-urile Media Pro, ar putea sa scada si el.

Am vrut sa aflu mai multe de la capul rautatilor, Orlando, insa este scump la vorba seara.
UPDATE: am reusit sa vorbesc cu Orlando, insa a fost zgarcit in informatii. Probabil ca da, stirileprotv.ro vor functiona ca un mega-portal de stiri, rupt complet de site-ul mama. Sa asteptam deci pana luni!

luni, 8 septembrie 2008

Shatyr - Opinia Consumatorului (manifest anticonsumist video)

Un internaut m-a invitat sa ma uit pe clipul facut de el, manifest anticonsumist, antimedia si... facut ff inteligent si cu umor. Bagati un ochi sau 2 ca e misto.

Shatyr - Opinia Consumatorulu:

Mindruta, un Lucian istet fata in fata cu demografia schimbavnica

Recomand ultimul Talon de participare a(l) lui Mandruta. Scrie despre demografia romaneasca care naste cocalari (vii) si ucide lent si sigur cultura (horribile dictu, nu?). In chip de concluzie: "Cartea de romana se poate retrage in privata din curte, unde isi va indeplini ultima menire, neprevazuta de nici un critic." Articol, aici.

ultima Vama, ultima plaja

... le-am consumat pe indelete sambata cand am plecat pentru doar o zi la mare. La 9 eram pe plaja din Vama, in dreptul Spice Club, inchis. Un barulet mai functiona pe plaja si arunca in vant o muzica lejera.. Cafea, Lucian Mandruta dilematic, nisip racoros, o mare calma, aproape fara valuri, un soare timid care se straduia sa incalzeasca... Destui oameni care traiau gregar ultimele zile de vara.

Nudisti care se bucurau de razele soarelui pregatindu-si corpul pentru lunga hibernare in carcasa hainelor, timp de multe luni, pana hat in mai 2009. Am inotat putin si cautam sa-mi ascut simturile pentru a-mi impregna in memorie amintirea acestei ultime zile de vara.



Iubesc vara, sunt un tip solar si caloric, si de aceea usoara disperare cu care m-am agatat de ultima zi de Vama de vara de mare. Pe 2008.