luni, 10 noiembrie 2008

Mizerie. Bond in mizerie (Video trailer Bond Quantum of Solace)

Duminica vazui ultimul Bond, la noul cinema, City Lights. Lume, lumeee, de proasta fac(a)tura. Am auzit la "fă-uri" cat pentru tot anul, iar Cosmote-ul cred ca era pe modul economic ca urangutanii se apelau prin mall urland de la distanta unii la altii.

Filmul nu s-a mai intrerupt la jumatate ca in seara premierei, insa ce folos. Dupa cum citisem, James Bond a ajuns in mare mizerie in acest film: singurul gadget notabil e un telefon Sony Ericsson C902 Titanium Silver, masinile se afla in recesiune, de unde si reciclarea/ tunnarea unei broscute VW, modelul ala vechi...

Bond bate si omoara tot ce prinde, o lasa pe o amarata salvata din ghearele unui balaur singura in strada, plina de sange si nici nu o rezolva de-a lungul filmului... Si nici pe altcineva, caci sexul este o alta mare lipsa a acestui nou Bond.

Hm, si sa va zic ca dl. Bond circula cu un 331 local, din Bolivia, alaturi de plebe? Da, Bond a ajuns intr-o asa de mare criza economica incat s-a suit in autobuz si nici nu cred ca a perfor(m)at biletul (sic!).
Destul de dezamagitor acest 007 Quantum of Solace care il demitizeaza pe Bond, ajuns un simplu om intre oameni.

Video trailer James Bond 007, Quantum of Solace:

Niciun comentariu: