marți, 9 septembrie 2008

Un nou site de stiri: www.stirileprotv.ro

Luni, 15 septembrie, se lanseaza un nou site de stiri, www.stirileprotv.ro. Teaserul care rula inaintea videostirilor de pe site-ul PRO TV care anunta un mega-eveniment a capatat un plus de informatie: pe 15 septembrie se lanseaza site-ul sus amintit, sub sloganul "Lumea e a ta".

Miscarea Media Pro este interesanta. Cred ca multa lume astepta un post tv de stiri de la Sarbu, pe o piata unde 2 actori, Realitatea si Antena 3, alaturi de un figurant, N 24, si un bufon, OTV, taie si spanzura. Si, de ce nu, era asteptat un post de stiri impartial sau care sa simuleze independenta. Antena 3 miauna cum vrea stapanul, iar Realitatea dupa cum bate Vantu in vela Biruintei.

Investitia intr-un site de stiri este relativ scazuta, PRO-ul si statiile locale, alaturi de Medifax si publicatiile din trust, au un content urias care poate fi canalizat intr-un mega site de stiri, dupa cum si vorbeam mai an cu Orlando.



Iar brandul stirilor Pro Tv este o umbrela excelenta pentru a crea un furnizor de informatii puternic. Cred ca noul site va afecta serios traficul Pro Tv care va ramane doar cu info emisiuni si vedete, Mediafax.ro va pierde si el serios si, de ce nu, Gandul.info care este bine pozitionat ca trafic prin link-urile plasate in site-urile Media Pro, ar putea sa scada si el.

Am vrut sa aflu mai multe de la capul rautatilor, Orlando, insa este scump la vorba seara.
UPDATE: am reusit sa vorbesc cu Orlando, insa a fost zgarcit in informatii. Probabil ca da, stirileprotv.ro vor functiona ca un mega-portal de stiri, rupt complet de site-ul mama. Sa asteptam deci pana luni!

Un comentariu:

Anonim spunea...

dar de ce nu functioneaza site-ul?