sâmbătă, 10 mai 2008

Sloganurile candidatilor la Primaria Bucuresti

- Ludovic Orban vine cu un slogan de la Transporturi: "Pune Bucurestiul pe roate".
In locul lui as fi evitat orice referire la Transporturi. NU s-a facut nimic in mandatul lui Orban: niciun kilometru de autostrada, chef la Amsterdam ai celor de la Drumuri si probleme personale la volan ale ministrului.
- Sorin Oprescu se considera: "Primul pentru Bucuresti". Ce-i drept, sondajele il arata in frunte, insa in locul lui nu m-as bucura pentru ca publicul este inca sub impresia patimilor din tribunale. Le trece intr-o luna si Doctorul ar face bine sa scoata reteta pentru Bucuresti din buzunar - nu o face publica pt. ca se copiaza!

- Vasile Blaga propune "Solutii, nu discutii", "Dintr-o bucata" si "Face ce trebuie". Problema este ca programul sau este cvasi-identic cu al lui Videanu. Iar 10- Cristian Diaconescu vine maine cu sloganul. Sau poate in seara asta.

- Codrin Stefanescu vine cu strigatul: "Eliberati Bucurestiul!". Si-a luat un nume razboinic, Tancul, ceea ce provoaca ilaritate la parcurgerea programului sau electoral: "Tancul Codrin are un defect. Din fabricatie. Ii place natura. E dependent de plimbari. Si de sport. Vrea sa-si scoata fetita in aer liber." Si cum se cheama fata tancului? Tancheta sau tanchista?
- Cozmin Gusa este de doua luni in campanie cu sloganul: "Ne-am saturat cat ne-au furat!". Cine ne-a furat domnu' Gusa? Ca eu nu inteleg la ce/ cine va referiti. Articol complet pe Ziare.com.

Niciun comentariu: