joi, 3 aprilie 2008

Liberalii, noii comunisti - Hasotti: "interventia (de la Timpuri Noi) a fost prea blanda"


Liberalii si-au pierdut si mintile si liberalismul. Bratianu cel batran cred isi rasuceste praful in care s-a transformat in cripta lui cand noii liberali, pastoriti de Motocicleanu fac hora cu PSD, sustin initiative de stanga etc.
Uitati dragilor ce declara Puiu Hasotti, apropo de "anarhistii" anti-NATO: interventia fortelor de ordine impotriva militantilor anti-NATO din zona Timpuri Noi a fost "prea blinda" si discutia ar trebui sa se poarte in jurul intrebarii de ce nu s-a intervenit mai agresiv. "Mai bine facem o nedreptate decit sa ingaduim o dezordine", a declarat senatorul liberal, citat de NewsIn.
Nu stiu de ce il vad pe tovarasul Ion Iliescu care ar vorbi despre anarhistii astia cum vorbea despre golanii de la Universitate si despre drogurile si armele de la partidele istorice, PNTCD si PNL (sic!). Rusine, tovarasu' Puiu! Sper ca nu ti-ai ars carnetul de partid, ala cu secera si ciocanul pe el.

Si o precizare: fireste ca nu am nimic cu summitul asta, am scris toate aceste posturi pentru ca este revoltator ca in tara asta inca nu ai voie sa-ti spui punctul de vedere.

Niciun comentariu: