marți, 8 aprilie 2008

Eva devine Diverta. Ce va face Adam singur? - Magheru: cea mai concentrata piata de carte

Unul dintre ultimii supravietuitori ai shoppingului socialist, Magazinul Eva, de pe Bulevardul Magheru, devine o mega-librarie Diverta, potrivit The Money Channel. Este o miscare interesanta si este de vazut daca va fi personalizat acest spatiu, in comparatie cu celelalte puncte ale lantului. Aceasta pentru ca la Scala mai exista un magazin Diverta, iar doua magazine situate atat de aproape s-ar putea calca pe coada.

Mai interesant mi se pare altceva: Bulevardul Magheru devine cea mai concentrata piata de carte din Bucuresti, cu 6 spatii importante: cele doua Diverta, Libraria Carturesti, Libraria Mihail Sadoveanu (Scala), Libraria Papirus (in Romana) si Libraria de la coloane (tot in Romana). As putea forta si as adauga a saptea locatie*, libraria de carte straina pe Bulevardul Dacia, la 10 metri de Piata Romana.
- Si ar mai fi tarabele cu carti, precum si celebrul chiosc de carte din fatza de la KFC. Zona Romana ramane cu cartile noi, iar Universitatea este specializata in anticari si anticariate (pe Academiei si pe Bratianu). Ceea ce nu e rau!
Off-topic, mentionez ca Magazinul Adam ramane singur la Sala Palatului. Exista viata dupa Eva?

*"locatie" in sensul nou, de "loc", fapt atestat si acceptat si de regretatul Pruteanu.
Sursa foto: Metropotam.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca Adam va fi gay!:))

Anonim spunea...

gay ? de ce :) mai degraba Adam ramane cu ea in mana...