vineri, 2 noiembrie 2007

Moni si Iri, scandal - cum sa faci trafic curat

Am scris pe Ziare.com despre mizeria de film cu Moni si Iri. Articolul a fost facut contra curentului, criticand difuzarea link-ului catre opera pornografica de alte site-uri si dictatura cititorilor. Cu toate acestea, am strans 36000 de accesari in 3 zile!

Una peste alta, Ziare.com a trecut de Relitatea.net in Trafic.ro si, vineri, a fost citat de Antena3.ro pentru stirea exclusiva cu aeronava Wizzair tintuita la sol pe Baneasa.

Lucrurile se misca foarte bine la Ziare.com si lumea incepe sa vada aici publicatia on-line, inchegata in jurul unui brand care nu ne-a ajutat foarte tare.

miercuri, 31 octombrie 2007

Moni si Iri sau cum face presa sex oral

Am publicat un articol pe Ziare.com contra curentului din presa comerciala. Nu pricep de ce ziaristii trebuie sa faca sluj mitocanilor, in ideea obsesiva de trafic? Pana unde se poate merge? Exista limite? Ei bine, la Ziare.com credem ca exista, deci nu am dat link catre asa-zisul blow-job-movie...

"Ultimul filmulet care face senzatie (si, in consecinta, trafic enorm) pe Internet este filmat prin gaura cheii si se spune ca ii are ca protagonisti pe Monica si Irinel Columbeanu facand sex oral. Povestea a plecat de la ziarul CanCan, care a difuzat filmuletul “la cererea cititorilor”." [continuarea aici]

marți, 30 octombrie 2007

Internetics intra in paine miercuri

Gata cu inscrierile si cu pregatirile, Internetics isi sufleca manecile de miercuri si se apuca de dezbatut. Curand, vin si premiile.

Globuri pentru bloguri

Blogurile romanesti se simt bine pe http://www.globber.ro/. Site-ul a fost facut repejor, inspirat de vorbele inteleptului Jiji Becali care a confundat blogurile cu globurile... Site-ul este o initiativa a Imedia... Nice.

luni, 29 octombrie 2007

Petreanu va vorbi cu bloggerii, la radio Newz FM

Vlad Petreanu ar urma sa aiba o emisiune zilnica la radio, cu si despre bloggeri. I-am smuls o declaratie pentru Ziare.com in care fostul sef al stirilor Antena 1 si 3 recunoaste ca este in discutii pentru o astfel de emisiune, difuzata pe tronsonul pe dupa-amiaza, la Newz FM. Detalii, pe ziare.com.