vineri, 28 septembrie 2007

Am testat pistele pentru biciclisti!



Am testat pistele si... Si cititi aici cum a fost, plus galerie foto!

joi, 27 septembrie 2007

Merg cu bicla sa testez pistele din Bucuresti



Vineri e ziua cea mare! Am luat o bicicleta cu care am de gand sa ma plimb prin tot Bucurestiul, pe pistele proaspat vopsite de autoritati. E o campanie Ziare.com pentru a incuraja mersul cu bicicleta. E clar ca sunt probleme pe traseu, presa a tot scris despre ele, le vom semnala si noi direct autoritatilor...

Traseul aventurii cicliste...

luni, 24 septembrie 2007

Cel mai frumos parc din Bucuresti - Cazavillan



In acest parculet, pasiti in alt taram, pur si simplu. Iar casele din jurul sau ne transporta in timp, in secolul XIX.
Casa din imagine va cadea la prima vijelie insa ar fi frumos ca proprietarul sa o reconstruiasca pentru a pastra linia zonei.

Lebede in Cismigiu



Am vazut lebede in Cismigiu, in zona izvorului Eminescu.

Bucurestiul a facut noapte alba, sambata



Mi-a placut tare mult preview-ul Centrului Istoric, vazut sambata asta. Ma refer la strada Smardam, complet reabilitate si la tronsonul din Lipscani, din fata BNR. Zona va fi tare faina in doi ani, sper eu.

Bucurestiul privit de sus, din Arcul de Triumf



Am vazut pentru prima data Bucurestiul din Arcul de Triumf. Superb... Si m-am bucurat de bucurestenii de langa mine care isi priveau orasul lor cu ochi de turist... Radeau, se minunau si faceau poze...
Mirare personala: nu ma asteptam ca Arcul sa fie atat de mare: inalt si spatios. Am tot obosit urcand si terasa nu se mai arata... Pacat ca nu este deschis publicului, iar motivatia autoritatilor este stupida: nu se poate opri circultia pentru ca pietonii sa traverseze. Edilii ar trebui sa stie ca la Paris a fost fix aceeasi problema pana acum cateva zeci de ani cand a fost construit un pasaj subteran. Solutia lor: un politist crea la interval fixe de timp un culoar pentru pietoni si astfel Arcul lor se putea vizita. La noi culoarul se poate face din trecerea de pietoni de la capatul Bd. Maresal Prezan. Acestia ar traversa pana la mijlocul trecerii de pietoni apoi ar merge catre Arc unde ar fi dirijati de un politist.



Casti pe toate gusturile la Marketonline

De cateva zile, tot incerc sa-mi fac vreme sa caut o pereche buna de casti pt. computer. Am gasit ceva dragut pe Marketonline de la Panasonic... Sper sa ajunga repede.