joi, 13 decembrie 2007

Fat-Frumos din blog. Pe cand Ileana Cosanzeana, blogarita?

ColegEle s-au orientat catre bloggeri, dintre care vor sa-i aleaga pe cei mai sexy. Iata ce zic fetele: "Ele.ro te invita acum sa votezi cel mai sexy blogger din Romania! Sigur, poate nu arata chiar ca Brad Pitt, poate nu scrie la fel de bine ca Leonard Cohen (si nu luam in considerare vocea!) si inca nu are contul lui Bill Gates. Dar e "de-al nostru" si, cu atat ma mult, are dreptul la celebritate!

Lasa un comentariu in pagina LUI pentru a da de stire ca El este ALESUL. Si, daca vrei, spune-ne si motivele pentru care te-a "cucerit". Comentariul tau va fi echivalentul unui vot. Prin urmare, voteaza! Celebritatea barbatilor nu poate exista fara ELE. Acum ne poti ajuta sa demonstram acest lucru!

Incepand de astazi, 12 decembrie 2007, competitia pentru cei mai sexy bloggeri din Romania ramane deschisa pana in data 12 ianuarie 2008. Voturile voastre vor decide cei mai sexy 12 bloggeri ai tarii."

Iar Antena3.ro anunta ca printre cei inscrisi in concurs pana acum se numara Dan Andronic – consultant politic, Cristian Sutu – jurnalist la Cotidianul, Bradut Ulmanu – profesor la Facultatea de Jurnalistica, Dragos Bucurenci – jurnalist, Iulian Comanescu – analist media, Orlando Nicoara – directorul diviziei Internet MediaPro, Victor Ciutacu – redactor sef la Jurnalul National si Zoso...

N-ar fi cazul ca baietii sa initieze un concurs-raspuns: cea mai sexy bloggerita?

Niciun comentariu: