miercuri, 5 decembrie 2007

Esti blogger? De Craciun ai un brad de plantat!

Stirilocale.ro si BrazideCraciun.ro te invita sa scrii despre orasul tau. Brazii provin din pepiniere specializate din Danemarca si sunt transportati in conditii optime. Stirilocale.ro si BrazideCraciun.ro ofera un brad pe saptamana incepand de astazi (5 decembrie a.c.) pana pe 24 decembrie a.c. Specialistii de la BrazideCraciun.ro, trimisi de Mos Craciun o sa decoreze special al treilea brad pentru bloggerul castigator.

De asemenea, brazii castigati de bloggeri sunt livrati gratuit la domiciliul castigatorului de echipa BrazideCraciun.ro. BrazideCraciun.ro este singurul serviciu complet de comert electronic dedicat brazilor pentru Craciun! Poti sa alegi un brad cu inaltimea cuprinsa intre 0,5 si 10 metri sau chiar unul realizat manual.

Bloggerii pot posta articolul pe pagina lor, iar apoi sa il pot promova pe Stirilocale.ro la sectiunea "articolul cititorului". Toti care isi vor promova articolul despre comunitatea locala pe site-ul nostru vor participa la tragerea la sorti saptamanala pentru bradul de un metru si jumatate (cu radacina, in ghiveci).

Niciun comentariu: